OzerSengezer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben şahsen üyelik süresi 10 senenin altında kimseye yardım etmiyorum, muhtemel yaş grubu ergen sınıfına girdiği için ve maalesef yeni yetişen nesiller de hiç bir kültür gelişmediği için kendi kendilerine uğraşsın dursunlar gözüyle bakıyorum, hem bilgimi emeğimi verip hemde 3 kuruşluk ergenlerin rezilliklerini çekemicem.

Mesele kişinin kaç yıllık üye olmasıyla alakalı değil hocam. 17 yaşında pırıl pırıl çocuklar da var, 40 yaşında ciğeri beş para etmez adamlar da var. Ben bu forma girebilmek için 10 yıl bekledim, davetiye bulamadım. 6 yıldır da üyeyim. Sattığım hizmetlerde memnun kalmazsanız paranızı iade ederim diye WhatsApp görüşmelerimizde belirttim müşterilerime. Veya alıcı olup bir hizmet satın aldığımda da hızlı bir şekilde ödememi yaptım..

İnsanlar bildiklerini öğretmeye çalıştığı zaman o konuda hizmet veren kişiler konuyu baltalıyor. Veya sizin bir bilgiye ihtiyacınız olsa ve forumda bunu sorsanız "senelerimi verdiğim şeyi burda iki dakikada sana mı anlatacağım" diyorlar. Bu çok kötü bir üslup. Eğer senelerimi verip öğrendiğim bir bilgiyi şu forumda birisi konu açıp sorsa, o kişiyi artistçe azarlamak yerine kendisine özel mesaj atıyorum ve "bak kardeşim ben bu bilgiye ulaşmak için senelerimi verdim, herkesle paylaşmamak adına sorduğun sorunun cevabını sadece seninle paylaşıyorum, bu bilgiyi başka insanlarla paylaşma. Umarım sana faydalı olabilmişimdir" diyorum.

Yani yaştan ziyade kalite problemimiz var. En basitinden Maxigeyik bölümünde çok saçma konular ve çok saçma tepkiler var. Yani insan mizah bölümüne girince biraz güler dimi? Ama ben o bölüme girdiğimde yüz kaslarımda gram oynama olmuyor.
Evet; forum yıllar içerisinde çok büyüdü. Fakat bir reklam filminin sloganında olduğu gibi; Kontrolsüz güç, güç değildir..