Normalde tek tük yaşanır bu gibi olaylar şu sıralar sürekli aynı muhabbeti yaşamaktan sıkıldım.
Saat gece 4 ard arda gelen mesajlar;
  • telegram hesabı almak istiyorum satıyormusunuz, acil bakarmısınız telegram hesabı almam lazım satıyormusunuz.
  • Uyanıyorum 1 - 2 adet alım yapıcaksa yarın gün içinde haberleşelim vs demek için ama uykum kaçıyor
  • pazarlık yapmaya başlıyor arkadaş 3 - 5 adet hesap için yaklaşık yarım saat boyunca
  • pazarlık tamamlanıyor bilgisayara geçiyorum hesapları teslime hazır hale getiriyorum
  • iban iletiyim ödemeyi geçin sonrasında teslim edelim evresine geliyoruz
  • x peki ben size nasıl güvenicem diye bir cevap geliyor karşı taraftan
sonuç olarak 1 saatimiz kayıp gecenin bir yarısı uykumdan uyandım elde var sıfır arkadaşıda uyku tutmamış olacak ki benle almayacagı bir ürün için 1 saate yakın pazarlık yapıp saçma saçma sorular sordu
Aynı şekilde dün sabaha karşı bir arkadaşımız daha beni arayarak uyandırdı acil mail almam lazım müsaitmisin vs bi 10 - 15 dakika maillerin kapanmayacagını her birinin sms onaylı oldugunu vs anlattım sonra kaç adet alacagını sordugumda şimdilik 1 adet ama düzenli olarak alıcam dedi Sizde durumlar nasıl ? bu gibi durumlardan kurtulmanın tek yolu sanırım paket satış sitesi oluşturmak ve ürünleri site üzerinden otomatik bir şekilde müteriye teslim etmek.