hocam eğitim verenlerin en büyük yalanı ilk ayın da ilk 3 ayın bilmem kaç bin dolar para kazandı. Yok arabasını sattı bu işe girdi 10 araba alacak parası oldu bilmem ne vs vs. Dropshopping eskiden iyiydi şimfi niche ürünü bulup uyguna kapatıp yükseğe satacaksın da ve bunu kimse göremeyecek. Onca bot programları bu işi yapan onca insanlar oluşmaya başlamışken niche ürün bulup satıp kazanamazsın.Belki zamanın da girmiş olsan mağazan oturmuş olsa tamam ama artık o iş bitti. En temizi digital ürünler ya da kendi yapmış olduğun el yapımı ürünler.
Hocam bu söylediklerinize birebir katılıyorum özellikle kendi yaptığın ürettiğin ürün grubunu satmak daha mantıklı çünkü eskiden tv ürünleri diye adlandırılan özellikle çin malı çakma replika ürünlerdi bunlar ben bi ara örnek veriyorum 200 tl gibi ürün aldım ama bunları internette değil perakende dükkanında sattım.. satılıyor mu evet ilgi çekiyor ve alıyorlar ama ne kadar faydalı derseniz hepsi hikaye.
Lakin kendi ürettiğin el emeği ürünlerini satmak daha mantıklı çünkü ne yaptığını ve sorun olup olmayacağını bilirsin.