Mr_information adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Yaklaşık 1 ay sonra sözleşmemiz bitiyor.
Sözleşme 1 yıllık.

Ancak riske atmamak için sözleşmeyi şimdiden uzatmak istiyoruz çünkü son 15 gün kala bildirim yaparsa çıkmak zorunda kalırız anlamına geliyor.

Ayrıca evi satmayı düşünüyor.
Sözleşme bitmeden çıkmak istemiyoruz. Önerileri olan var mı?
Ev sahibiniz fazla kira koparma peşindeyse görüşüp anlaşıp orta yolu bulun lütfen. Bunun yolu da açık sözlü bir şekilde konuşmak. Diğer türlü her senaryo rezillikten öteye gitmeyecek. Halen %25 felan yap diye saçma sapan konuşanlar var . Ev bulamayacak kimse bu kafayla gerçekten aklım almıyor. Ev sahibinizin derdi evi satmaksa gerçekten kiracılıda verebilir alan kişide bunu bilerek alacak mecbur ama derdi fazla kira koparmaksa sizi böyle şeylerle rahatsız edip duracak maalesef.

Lütfen direk arayın ve açık sözlü bir şekilde aklınızdaki soruları ev sahibine iletin hiç buralarda çözüm aramayın. Çok zorluyorsa taşınma masraflarınızı vs isteyin caydırıcı olacaktır.