Arkadaşlar öncelikle merhaba, bir robot süpürge alma düşüncesindeyim. Oturduğum evin net kullanım alanı 165m2 civarı, ekstra olarak evde 3 kişi yaşıyoruz ( hanım, ben, kedimiz) piyasa araştırması yaptım fakat bir çok robot süpürge modeli var piyasada, aklımda 2 marka ve birden fazla model mevcut, Xiaomi veya Roborock almayı planlıyorum fakat bazı modellerin arasında kaldım diyebilirim. Süpürgenin özellikle kıl, tüy ve benzeri tozları iyi almasına dikkat edeceğim. Bu konuda roborock modellerinin silikon fırça kullanmasından ötürü dezavantajlı olduğunu okudum fakat konu hakkında emin değilim. Aklımda kalan modelleri sizler için sıralıyorum.

Xiaomi s10+
Roborock Q7 Max
Xiaomi X10
Xiaomi s10T

gibi modeller incelediklerim ve aklımda kalanlar, fakat hangisi son teknolojiyi kullanıyor veya hangisi en son çıkan model bilemiyorum. Araştırdığımda bulamadım.
Sizlerden ricam. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar veya deneyimleyenler avantaj ve dezavantajları ile kullanıcı deneyimlerini ve bilgilerini paylaşırlarsa çok memnun olurum. Bütçem 15 civarı.

Şimdiden çok teşekkür ederim