lookout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neredeyse 1 yıl geçmiş bir olay değil, ben seni karalamadım sen vergi kaçırmak için düzenli müşterini kaybetmeyi göze aldın. Öncesinde 2-3 tane sanal sunucu optimizasyonu hizmeti aldım senden. Ayrıca en az 3 tane de müşteri yönlendirdim. Hepsi için pişman oldum. Senin kurduğun sunucu hacklendi, nasıl açıklayacaksın? Kim yaptı bunu ben mi yaptım?
Merhaba lookout,

Belki de siz yaptınız bunu biz nereden bilebiliriz? Ücret iadeniz 28/08/2023 tarihinde zaten yapılmıştır. Sizinle Ticari veya teknik destek ile ilgili bir bağımız yoktur. "spam smsler aldım, hack olayı yaşadım demek ki yapan cliaweb" kafası ile bize iftira atarak asılsız bir suç isnadında bulunmaya utanmıyor musunuz? Bu nasıl bir yüzsüzlüktür ve "suç atayım üzerine yapışsın ticari hayatı son bulsun" kafasıdır anlamak mümkün değil.

Şahıs iftira içerikli suç iddiasını imzalı ip log delilleri ile kanıtlayamaz ise r10 dan uzaklaştırılmasını talep ediyoruz. Ayrıca bu iftira bu kadarlada kalmayacak hukuki adımı atarak ayrıca bir konu da biz açacağız.

@ServerPark @AprilSoft yildizteknoloji

Modlarımızdan iftira atan konu sahibinden delilleri talep ederek değerlendirmede bulunmasını talep ediyoruz.

İyi çalışmalar.