gelir. amazon pazar günü bile getiriyor. kargo hizmetinde üstüne yok
Kargoda iyi olduklarını biliyorum hocam. Fakat daha kargoya bile verilmedi gözüküyor

Sistemsel hata mı acaba?
olabiliyor o. bende de oluyor genelde. bi anda getiriyorlar

ha getirmeyecekse zaten teslimat tarihini atlatıyor yarına vs.
bazı yerlerde mng kargo ile çalışıyorlar. eğer getiren mng ise bugün gelme ihtimali yok

ama kolay gelsin ile çalışıyorsa her türlü gelir. müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin.
ayrıca eğer amazonda kredi kartını ilk kez kullanıyorsanız bazı sorunlar yaşanabiliyor. çünkü daha yola bile çıkmamış, bence bir sıkıntı var. en iyisi müşteri hizmetlerini aramak.
Bugün gelir hocam merak etmeyin
benimkini getirdiler sabah
Bazı bölgelerde seçili ürünlere aynı gün teslimat hizmeti var. Öğleden sonra kargoya verilip akşama teslim ediliyor.
Kolay gelsin bayramda çalışmıyor yani bayram süresince kargoya verilmemiştir ürün zaten sistemde de kargoya verilmediği görünüyor. Bugün teslim edilecek uyarısı sistem hatası büyük ihtimalle. Bugün kargoya verilirse bir ihtimal cumartesi elinize ulaşır. Konumunuz izmir ise bir ihtimal pazartesi gününe de kalabilir.
Özetle bugün gelmez.
Ben de iki adet monitör sipariş etmiştim. Aynı süreci yaşadım. Teslim edilmedi.
Daha sonra tedarik aşamasında problem yaşadıklarını, bir süre daha beklememi rica ettiler.
İade aldım.
Umarım sizinki teslim edilir.
arefe günü verdiğim kargo cuma günü teslim edilecek dedi.bu sabah 1 gün önce geldi
Cevaplar için çok teşekkür ederim. En son müşteri hizmetlerine ulaşıp sordum ürün depoda olan yoğunluk sebebiyle kargoya bile verilememiş ( bir şeyler uyduruyorlar ). Özet olarak 72 saat içinde sözde elime ulaşacakmış. Amazonla ilk defa böyle bir problem yaşıyorum, garip.