🔍 Amazon'da FBA toptan satış yaparak dolar kazanmak mı istiyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz! Venüs Akademi olarak, size özel bir fırsat sunuyoruz.
💡 1-1 Eğitim: 6 hafta boyunca kişiye özel online mentörlük ile adım adım Amazon'da wholesale yapmayı öğrenin. Ardından, sınırsız e-mail ve WhatsApp desteği ile destekleniyorsunuz.
🌟 Sadece Bizde: Türkiye'de Amazon eğitimi verenler arasında sadece biz 1-1 Amazon mentörlük hizmeti sağlıyoruz! Diğer danışmanlık firmaları gibi Zoom'da toplu eğitimler veya video eğitim paneli satmıyoruz. Sizlere kişiye özel ve en etkili öğrenme deneyimini sunuyoruz.
📦 %25 İndirimli Ara Depo: Venüs Akademi müşterilerine özel olarak sunulan %25 indirimli ara depomuzla, envanterinizin maliyetini azaltın ve kar marjınızı artırın.
📋 Yetkili Distribütör ve Toptancı Listeleri: Amerika'da yetkili distiribitör ve toptancı listelerimize erişerek, kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla temin edin.
🔍 1-1 Ürün Arama: Size özel olarak belirlenen kriterlere uygun ürünleri arayarak, karlı fırsatları yakalamanızı sağlıyoruz.
🌟 Bonus: Amerika'da yetkili satıcı olmak için gerekli adımları atmanıza yardımcı oluyoruz.
📈 Başarıya Giden Yolda Yanınızdayız! Ücretsiz 15 dakikalık ön görüşme için hemen bizimle iletişime geçin ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için ilk adımı atın.