ahmetydb33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar birazcık içimi dökmek istedim uzun zamandır yaklaşık 2 senedir hiçbir maddi manevi yönden rast gidemiyorum. O kadar heycanla uygulamalar yapıyorum emekler vriyorum yeni yeni kampanyalar oluşturuyorum ama maalesef ki satılmıyor. Yaptıgım uygulamaları bedavadan bile vermeyi denedim yine kimsenin dikkatini çekmedi. Ortak alıp ortaklarla il yapalım dedik daha çok battım. İş başvurusu yaptım iş yeri iflas etti. VE bunlar sadece bir kaçı ama artık ne yapacagımı bilmiyorum. Her gün dua ediyorum ama isyan gibi algılanmasın sadece kafayı yememk için bir miktar içimi dökmek istedim zaten büyük ihtiamlle 10 dk sonra konuyu kilitlerim. 3 adet yapay zeka uygulaması birleştirdim o kadar çok boş uygulamalar para ediyorki çok uygun fiyatlardan satmaya kalkıştım oda olmadı anlayacagınız hep bir aksilik doğuyor ve bunu 2 sene gibi süreçte düşünün.
Dostum aynı durumdayım bende içimi dökmüştüm konu açarak isyan etmek değil dediğin gibi elimizi nereye atsak kurutuyoruz. Dibin dibindemiyim evet Allah bir kapıyı kapatıp binbir kapı açar. Umutlarımızı kaybetmemeliyiz. Küllerimizden tekrar doğacağımız günler gelecek insAllah..