Uzun zamandır bu yazıyı yazmak istiyordum. R10 ortamı veya daha önceden de buna benzer bir kaç yer vardı. Hatırlayanlar vardır. iyinet gibi vs. Eskiden ne güzel paylaşımlar ve gerçekten hedefe yönelik işler vardı. Forum 'un bir havası vardı. Şimdi sürü mantığı gibi. İnstagram hizmetleri arıyorum onlarca panel olmuş. Satış yapan adama soru soruyorsun adamın umrunda bile değil. Git bak edalarında. Sanırım herkes parayı kazanmış biz hizmet peşindeyiz halen bilemiyorum. Bilgi paylaşımı artık sıfır zaten. Yani her zaman dedikleri gibi . AZ her zaman özdür. diye. Gerçekten öyle.
hocam eskiden herkes birbirlerinin işine saygı duyardı şimdi işlerini bitirmek için uğraşıyor millet güya yardım amaçlı
veya parası olan herşeyi yaptırırım gibi düşünüyor emir verir gibi konuşuyor beni belki bilen bilir şuan mavi tik işlemi yapıyorum adam bana çok uğraştın emek verdin diye bana bir kısmını alabilirsin diyor saat kaç olursa olsun haber vermeye ilgilenmeye çalışıyorum ama adamın biri de gelip bana hiç merhaba yok bir şey yok mavi tik ücret yazınca benimde adama küfür edesim geliyor gidiyorum görüldü atıyorum
benim fikrimce yaş şartı gerekiyor buraya ve kimlik onayı şart tc ile olucak iş değil o adam gelicek kimliğini yükleyecek adminler de onay vericek yoksa elin adamı 13-14 yaşında iş yapıcam şöyle yapıcam böyle yapıcam diyip giriyor adamları dolandırıyor sonra uğraş dur