Sorun 2 bin TL değil burada. Ödenir gider çok fazla kişiye mağduriyet yaşattım son 8 ay içerisinde kabul ediyorum lakin hepsini telafi ettim çok şükür. Ama bundan sonra haklı olduğum konuları, daha önce mağduriyet yaşattım diye hakkımı aramak suç mu oluyor.
Hakkınızı aramanız suç oluyor diye ben birşey söylemedim, fikir istiyorsanız mantıklı davranmalısınız, aksi halde R10'daki herşeyinizi kaybedebilirsiniz. Dediğiniz gibi 580 Günlük Kurumsal Plus üyeliğiniz varsa geri kalan zamanınızı yaptığınız hatalarınızı bir daha yapmayarak ve daha fazla çalışarak herkese geçmişte yaşananları unutturabilirsiniz. Bakın bu foruma hergün giriş-çıkış yapan insanların tek amacı ticaret değil, burayı evi gibi görüyorlar ve ziyaret ediyorlar, şimdi size kolay geliyor. Üyeliğiniz silindiğinde veya süresiz banlandığınızda geri dönüşünüz olmayabilir. O sebeple moderatörlerle konuşup ne yapılması gerekiyorsa mantıklı olanı yapmalısınız. Şayet söylediğiniz gibi haklıysanız buradan banlanmanız veya hesabınızın silinmesi size bu haksızlığı yapan kişi ve kişilerin yüreğini soğutacaktır, onlara bu fırsatı vermeyin.