Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorun şu ki, bankaya gidip durumu bizzat izah edip, bir süre bekle param gelecek hepsi ödenecek. Tamam mı, tamam. Ertesi gün belirsiz, ekranda Spam olarak yazan numara arayıp kişisel bilgiler istiyor üstüne de borcu öde. Ve bu numaralar sadece sabit telefon değil, mobil numaralardan da arıyorlar. En az 9 farklı mobil hattan da aradılar. Daha dün konuştuk, ne oluyor. Ve bunu istisnasız her gün yapıyorlar. İnatsa inat. Bekleyecekler. Olduğu anda zaten ödenecek. Ama bunca zaman az veya çok demeden, günü gününe düzgün çalışıp hiç aksatmadan ödemeler yapıldıysa, sonuçta ticari müşterinim, anlayış gösterebilir. Ama yok, illah sıkıştıracak çocuk gibi de avukata verecez, şunu yapacaz çabuk öde. Ben buna sinirlendim sadece. Hele üstüne de faiz bindirmeye kalkıyorlar. Zaten kazandın benden, az sabırlı olsan ölmezsin ki.
Sen krediyi alırken bu şartları kabul ediyorsun, esnaf değil ki sana istisna göstersin. Herkese aynısını yapıyorlar 100 farklı numaradan arıyorlar aylarca telefonu rahatsız etmeyin de kullandım. Bankalar inanılmaz kar ediyor haklısın borçlu psikolojisini çok iyi biliyorum ama sana tavsiyem eline geçtikçe yatır kısa süre de hallet detaylarda boğulma