Merhaba,
İnstagramdan uzun süredir takip ediyordum, bugün satın aldım içeriği iyi hazırlanmış görünüyor.
Eğitimi izledikçe burdan konuyu güncelleyeceğim ekstra sorusu olan varsa da zaman buldukça buradan cevaplarım.
Güncelleme
arkadaşlar merhaba öncelikle konu altına ve özelden mesaj yazıp da dönemediklerin varsa kusura bakmasınlar şimdi buradan kısaca deneyimi anlatacağım. Öncelikle anlatımı yapan kişi gerçekten derslerde çok güzel motive edici ve en önemlisi bilgili bir dil kullanıyor. Ayrıca kendisini Instagramdan takip edenler de varsa sürekli konsept araştırmaları ve yenilikler yapma peşinde. Şimdi gelelim eğitimde gördüklerime, öncelikle bunlar benim şahsi düşüncemdir, bana kalırsa yeni başlayanlar için, yapay zeka araclarini daha önce hiç kullanmayanlar için eşi benzeri olmayacak bir eğitim diyebilirim. orta seviye içinse tamamı olmasa da arada muhakkak ilgi çekici bilgiler olabileceğini düşünüyorum. Emek harcanmış güzel bir eğitim olduğunu belirtmemde fayda var fakat kimsede sihirli bir değnek beklemesin