öncelikle herkese kolay gelsin,
www.adalibahcemobilya.com adında bir alan adımız ve hostingimiz mevcut. bununla beraber, alt etki alanımız olan www.fultext.org blog sitem var. bayramdan hemen önce SCHEMA eklentisi kurdum ve blog sitesinde hiç etiket kullanmadığımı fark ettim, etiketlerimi ekledim SCHEMA eklentisini yapılandırdım, postview a göre günlük ortalama 500 görüntülenme alırken bu son yaptıklarımdan sonra görüntülenme bir anda 5000 lere kadar yükseldi ve şu anda ortalama 3000-4000 aralığında seyrediyor. fakat bu değişiklikleri yaptıktan sonra sayfalarda ulaşılamama sorunları başladı cpanel e girdiğimde CPU değerleri nerdeyse %100 ama her zaman değil belirli aralıklarla sık oluyor. hosting firmasının destek ekibinin yorumunu ekliyorum buraya

""bildiriminiz üzerinde sizlere sunucu taraflı bir sorun bulunmadığına dair bilgilendirme iletilmiş olmaktadır. CPU kullanımı taraflı kontrol sağladığımız takdirde ise, aşağıdaki dizin üzerinde yüksek sorgu çıkışı meydana geldiği görüntülenmektedir. Tarafımızca gereksiz sorgular sonlandırılmıştır. Ancak arka planda tekrara düşmektedir. Hosting hizmeti üzerinde sizlere sunulunan 2CPU ve 2GB RAM limitleri bulunmaktadır. Bu doğrultuda yazılım için kaynak sunulan limitlerin yetersiz gelmesi, sorgularınızın sonlanmaması gibi durumlarda CPU kullanım oranı artış gösterecektir. Çözüm olarak aşağıdaki dizin doğrultusunda yazılımsal optimizasyon sağlamanız gerekmektedir. Aksi durumda sorun devam edecektir.
home/adalibah/public_html/index.php""

index sayfalarının boyutlarını kontrol ettiğimde herhangi bir sorun yok gibi görünüyor 405 Bayt civarında, sorunun kaynağına nasıl ulaşabilrim, neler yapabilirim fikir ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.