Merhaba,
Şartları okumadan yazmayın dediğime bakmayın, aslında sadece dürüstlük istiyorum. Dürüstlüğü, şart olarak nitelendirmek zorunda kalmak üzücü..
Globalde hizmet verdiğimiz şirketimiz için Üye Ekleme işlemleri satın alacağız. Global gruplardan global gruplara ekleme işlemi gerçekleştirilecek. Basit..
R10'da hizmet verenlerle yaşadığım bazı sorunlar oldu ve yine buraya yazmak zorunda kaldım. Bundan sonra eğer bir saçmalık görürsem, kesinlikle NEGATİF TRADE atacağım.
Son çalıştığımız kişinin, kendi hesaplarını da ekleme bakiyesinden saydığını gördüğüm için yeni arayış içindeyim. İşini düzgün yapabilecek ve uzun süre çalışabileceğim birini arıyorum. Bu, bir oyun alanı değil ben de bu alanın güvenlikçisi değilim. Sizi sürekli kontrol etmek istemiyorum, DÜRÜST İŞ istiyorum.
Kendinize güveniyorsanız, yazın.
- İşi alıp 2 gün sonra bırakırsanız, NEGATİF TRADE atarım.
- Düğün, Nişan, Suların kesilmesi, İnternet faturasının ödenmemesi gibi saçma sapan nedenlerle ekleme günü işlemi yapmazsanız NEGATİF TRADE atarım. / Banane sizin kuzeninizin nişanından!
- Bayramdır, seyrandır, el öpmesidir.. NEGATİF TRADE atarım. / Amcanızın elini öpmeye gitmeniz beni zerre ilgilendirmez, burada iş yapıyoruz.
İŞ YAPACAK DÜRÜST BİRİNİ arıyorum.