Merhabalar, Google search consolu manipüle etme için aklımda bi yol haritası çizdim ve bu tür yöntem deneyen kişilerle yorum olarak ya da pm üzerinden istişare yapmak istiyorum.

Öncelikle bilinler bilir ki googlede bi anahtar kelimede yükselmenin yollarından biri sitenize google üzerinden ziyaretçi sokmaktır.

Örnek vermek gerekirse misal oto çekici üzerine bir siteniz var ve sitenizin adı diyelim aliveli.co ve istanbul çekici kelimesini hedefliyorsunuz ve bu kelime herhangi bir sıralamada değilsiniz fakat istanbul çekici aliveli arama sorgusunda google sizi listeliyor.

Mantık olarak insanları istanbul çekici aliveli şeklinde aratma yaptığınız zaman ve bu aramalar tıklama ile sonuçlandığı zaman bi süre sonra yapılan arama ve kelime rakabetine göre google sizi istanbul çekici kelimesinde sıralamaya alır ve zamanla sııralamanıız güzel bir konuma gelir.

Yukarıdaki örnek senaryo geçmiş dönemlerde denediğim bir yöntemdi ve faydasını gördüm ( Yöntem işe yaramaz şeklinde yorumlara gerek yok )

Planladığım işlem ise google üzerinden yapay tıklamalar ve gösterimler gönderip bu eski yöntemle belli başlı sorgularda sıralama almak.

Yorumlarınızı beklediğim kısım ise google üzerinden çektiğiniz hitlerde etkileşim yakayalabildiniz mi?

Herhangi bir selenium tarzı ya da emülatör vs. ya da bash vs. kullanılmayacak.
İsp proxy ve desktop mobil vs. farklı useragent bilgileri olucak
her arama tıklama ile sonuçlanmayacak to oranına dikkat edilecek.

Daha önce bu tür çalışma yapan kişilerden yorum ya da pm olarak görüşlerinizi bekliyorum

İyi forumlar.