SİTE SATILDI

Arkadaşlar öncelikle site niş bir sitedir. Siteyi kışın @CGLR; abiden devraldım. O zamanlar SEO alanında yetiştirilmek üzere staj yaparken tam zamanlı çalışmaya terfi aldım. Yeni iş, yeni meslek, eğitim, bir yandan okulum derken maalesef hiç ilgilenme fırsatım olmadı. Site içerikleri yapay zeka ile yazılmıştır bunu belirtmek istiyorum. Düşüşünde bu durumun da etkisi var. Yalın halde yapay zeka ile yazıldığından dolayı güncellemeden de etkilendi site.

Siteyle birlikte @CGLR; abinin hazırlamış olduğu harika bir anahtar kelime listesini de ileteceğim. Tam 1078 adet yazılacak makale var. Zorluk değerleri, aranma hacimleri ve bu makaleleri yapay zekayla yazdırmak isteyenler için promptları yazıyor excel dosyasında. İçerikleri güncellerseniz eski haline kavuşacaktır. Alanında otoritesi iyi durumda, bir içerik yazdığınızda ilk sayfadan sıralamaya giriyor genelde. (Zorluk seviyesi ve içerik bu konuda çok önemli.)

7-8 aydır SEO alanında çalışıyorum ve kendi web siteme yatırım yapıyorum. Siteyi alan arkadaşa 2 ay ücretsiz SEO Danışmanlığı vereceğim. Vaktim olsaydı siteyi toplamak için uygulayacağım stratejiyi bizzat size aktaracağım. Al, geliştir, sat modeli için çok uygun bir website.
  • Site adresi: Site ismi kesinlikle sadece ciddi alıcılara verilecek. Ciddi alıcıyım site adresi nedir mesajlarına site adresi verilmeyecek
  • Sitenin aylık getirisi: Şu an aylık 30 TL civarı, eskiden 100-150 TL arası idi.
  • Sitenin açılış tarihi: Bilgim yok
  • DA / PA Değerleri: 8/18
  • Kategori / sitenin içeriği:
  • Günlük hit sayısı: Sitede analytics yok, search console üzerinden bakıyorum. Siteye Google üzerinden gelen günlük hit sayısı 10. Eskiden 60-100 arası idi.
  • Ziyaretçi kaynağı: (örn: %90 google - %10 yandex): Google
  • Domainin yaşı: 2
  • Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Komple satılık.
  • Hosting dahil mi?: Hayır
  • Banlı olduğu sponsor var mı?: yok
  • Banlı olduğu arama motoru var mı?: yok
  • Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: evet
  • Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
  • Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: yok
  • Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
Site için düşündüğüm fiyat 2.500 TL'dir. İletişim 0551 241 1855 Whatsapp. Sormak istediğiniz soruları özelden sorabilirsiniz.