Geçmiş olsun,
Her şeyi düşünerek bence 8-10 ay sonrasına ertelemelisiniz.
Çok teşekkürler hocam 1.5 senedir nişanlıyız zaten 8 10 ay uzun bir süre gibi geliyor ama ne olacağı bilinmez tabi.
Öncelikle geçmiş olsun. Sakın ertelemeyin hocam. Hatta alabiliyorsunuz öne alin düğünü. Gerekirse törenden vazgeçin ama evlenin.
Bu şuan en imkanız kısım. Çünkü babası gerçekten hiç beklemediğim bir tepki verdi ve çok sert yaptı. Böyle bir durumda düğünü düşünmek şunları konuşmak bile utanç verici dedi. Ben kimsenin yüzüne bakamam dedi. Yapacaksanız da yapın ama o zaman bizden kimse gelmez kimseyi bu durumda düğüne nikaha çağıramam kimseninde yüzüne bakamam bu evden gelinlikle çıkamaz dedi.
Allah sağlık sıhhat versin yanlış yönlendirmek istemem ama entübe son radde gibi bir durum her duruma hazırlıklı olmak lazım öyle söyleyeyim
Çok sağolun hocam hem kalp sorunu var hemde ciğerlerinde KOAH olduğu için sıkıntı var ama tam durum belli değil.
Bir kaç ay sonraya değilde imkan olursa biraz daha ileri bir tarih ertelemeye çalışın hocam. Gerekirse yaz bitsin kışın düşünün. Hem salonlar size boş olduğu için zorlamaz hemde binbir türlü hal var ölüm kalım. Oyle durumlarda daha da zor hemen yapamazsınız. Şahsen eşinizde kabul ederse ben olsam kışa ertelerdim. Durum iyiye gitti çözüldü diyelim, nikah kıyılır düğün kışın yapılır
Evet bir ay dediler ama bana matıklı gelmedi o zaman entübe durumu devam ederse yine aynı şeyleri konuşup yaşamaktan korkuyorum bu sefer 2. kez erteleme hem maddi hem manevi bitirir beni.
Allah Şifasini Versin inşallah.Umarim Çıkar ve kızının mürvetini görür
İnşallah hocam sağolun.
Geçmiş olsun.
Eğer ertelemezlerse şarkılı türkülü değil de normal sade bir düğün yapıp geçin. En azından paranız yanmamış olur.
Yukarda açıkladım hocam en imkansızı bu şuan babası çok sert bu konuda.
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.. Dilerim kızının mutluluğunu görebilir🙏🏽
İnşallah çok teşekkürler