BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncekinden daha sert bir tonda " açık açık ölüm tehdidi " yapan bu şahıs birde ölüm tehditleri yetmezmiş gibi alıştığı kurumun adını kullanıyor üzerine saldırmak ile de iftira atıyor, acaba bu deliller ışığında kim ceza alır? Diyanet bile az önce bir arkadaş link atmıştı, 9 yaşını kabul ediyor. Sahih hadisler kabul ediyor, 9 değil 19du diyenler ise o hadisler içerisinde yer alan Ayşe'nin kendi ağzından anlatılarda ben çocuk idim, bebeklerle oynuyordum, arkadaşlarla oynarken annem çağırdı vs. sayısız kere yaşına vurgu yapılmış. 9 yaşında bir kızla evlenen birine 9 yaşında bir kızla evlendi denir, başka ne denir? Bu hakaret veya saldırı değildir, çalıştığın kurumda bunları öğretmediler mi? Buna durum tespiti denir, hakaret edecek olsam buraya açık açık yazar mıyım kaç yıldır kin besleyerek yazdıklarımı hüzünlenerek okuyorsun, hakaret ve saldırı ne demektir, nasıl yapılır nasıl yapılmaz konusunu bildiğimi idrak edemiyor musun? Böyle kaaaaç kişi mahkemeye çıktı madem bilirsin çalıştığın kurumdan, elime Diyanet Vakfı'nın İlmihal'ını alıp gittiğimde ve bakın burada yazıyordu bende buna istinaden söyledim dediğimde takipsizlik verileceğini bilmiyor musun da hala aklınca 15 yaşında çocuğu tehdit eder gibi kendince tehdit ediyorsun? Aslında benim gibi durum tespiti yapanlar yerine senin gibi bu durumu saldırı, hakaret, küfür olarak niteleyen kişileri mahkemeye çıkarıp sormaları gerekiyor. Diyanet bile bunu kabul etmişken size göre bu kötü bir şey mi ki bunu hakaret olarak nitelediniz diye bir sormaları lazım. Size göre bu durum baya baya saldırı ve hakaret demek ki, beğenmediniz yani 9 yaş olayını ve size küfür gibi geldi öyle mi? Bak ben gayet normal karşılıyorum, dönemin şartları ve toplumun kabul yargıları bunu kaldırıyormuş ve müşrikler bile en ufak bir eleştiride bulunmamışlar bu konuda çünkü kendileri de yapıyorlarmış, çok daha küçük yaşta evlenenler olmuş yani o döneme göre bu "normal" fakat bu döneme göre değil, anlatabildim mi?
Ya neden ısrarla diyanet diyanet deyip duruyorsunuz biz senin yazıdığını okuyoruzda sen neden okumuyorsun
ayrıca senin kim tehdit ediyor mahkeme yolumuz açıktır yazmış okadar,kim tehdit ediyor seni,
Diyanete gelince 1400 yıl önce olan evlilik hakkında görsel medya video olmadığından,bütün söylenenleri yazmış,böyle olduğu söyleniyor diyor,mesela aynı diyanet bir rivayete göre 19 yaşında olduğu söyleniyor diyor,bir rivayete göre ergenliğe girmemiş kızların 1 yaşında kabul edildiği söyleniyor diyor,bu yüzden 9 yaşında olduğu söylenmiş olabilir diyor,bir başka rivayete göre zaten Hz Aişe daha önce sözlenmişti ve sonradan söz bozulmuştu,bu durunda 9 yaşındanda küçük olması mümkün olmadığı söyleniyor diyor,yani rivayetlere göre kesin olmayan bir olayı ısıtıp ısıtıp Hz Muhammed 9 yaşındaki Aişe ile evlendi demek ona düşmanlıktan başka birşey değil,bunlara Müslüman olarak bizde diyoruzki eee sen zaten inanmıyorsun,Hz Muhammed 19 yaşındaki aişe ile evlense sanane 50 yaşındaki Hatice ile evlense sizene,inanmıyorsunuz zaten değlmi,İşte bu inanmayıp Müslümanlara islama Peygamberine Allaha Düşmanlık etmektir,Ve umarım herşeye rağmen son nefesini vermeden doğru yolu bulursun,Muhakkak ki Allah hikmet Sahibidir,Her işinde bir hikmet vardır,Allah ataistler için diyorki biz onlara bize gelmesi için çeşitli yollar açtık ancak onlar her defasında kafalarını çevirdiler,
Umarım inaçsızlığınızı kendinizle yaşarsınız, inananların değerlerini inançsız halinizle araştırıp yargılamayı bırakırsınız