BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana laf attığı açıkça belli olan gerici yobaz biri var, bir zamanlar moderatördü diye engellememiştim ama şu dakika itibari ile senin hiçbir yerde hiçbir konuyu, görüşü, kişiyi, kurumu temsil etme yetinin olduğunu düşünmediğimden engelliyorum. Diğer vatandaşı da birkaç dakika önce engellemiştim ama o beni engellediğini yazmış, algı böyle bir şey işte cevap veremeyince ben zaten engellemiştim yalanına sığınırlar.

Haski, öncelikle o küçücük aklınla ırkçılık yapıp Diamond için " Arnavut Eleman " dedin, birileri bu Arnavut elemanı savunuyor dedin. Senin savunduğun insan hangi ırka mensup farkında mısın? Hadi başkası "eleman" demez ama 9 yaşında kızla evlenmesini savunduğu Arap kişi diyebilir, gücüne gitmeyecek mi? Arnavut eleman diye kendince aşağıladığını sandığın adam Şırnak da askerlik yapmış, kulağının üzerinden kurşun geçtiğini söylediği videosu da var, bu memleket için canını ortaya koymuş, sen ne işe yaradın bu memleket için sağda solda trollük yapmaktan başka? Yaşar Nuri koyunca heee tamam o zaman diyeceğimi mi sandın gerçekten? Buna ihtimal verdin yani? Kendisinin sırf Arapça konusuna epey hakim olduğu için sadece Kuran mealinin tamamını okudum, onun dışında işim olmaz. Turan Dursun'un katledilmesinde epey etkili olduğunu sen bilmezsin tabi, yaşın yeter mi yoksa yetmeyen başka şey mi bilemem ama bilginin yetmeyeceği kesin. Ayrıca oldukça kısa yazmıştım, uzun yazınca herhangi bir değişim olmuyor yani kimse uzun yazdığı için şair, yazar, filozof veya peygamber olmaz, umarım anlatabiliyorumdur, zor ama bir deneyeyim dedim.

Diamond'un başına gelen benim başıma da gelir mi dersin? Bu açık açık bir ölüm tehdidi mi gerçekten? Beni mi öldüreceksin Haski, korkmalı mıyım? Gerçekten sonumu Diamond'a benzeteceksin yani açıkça, heheyt koçum benim, sen ne büyük bir delikanlıymışsın be, beni nerede ne şekilde katletmeyi umuyorsun peki? Hani planlarımı ertelemeyeyim ona göre söyle de işimiz gücümüz yarım kalmasın hazırlıklı olalım. Son olarak bak yarım Türkçenle ne güzel ifade edebilmişsin, ben ne dersem açık açık derim zaten genelde, kopkoyu bir İslam düşmanıyım ve bunu her platformda gururla söylüyorum, onur duyuyorum var mı bir derdin? Sen kendi inancınla gurur duyunca sıkıntı yok, ben kendi inancım veya inançsızlığımla gurur duyunca mı problem olacak? Sır gibi saklamıyormuşum, açık açık söylüyormuşum yani herhangi bir problem yok, istersen birkaç kere daha söyleyebilirim hatta yine yetmezse cümle içinde de kullanabilirim ne dersin? Daha iyi aklına girer cümle kullanınca, öyle derlerdi. Neyse be Haski, sana ayırdığımız sürenin sonuna geldik, hadi çav.
Senin inanıp inanmamanla inanmayışınla kendinle gurur duymanla kimsenin işi yok,kimsede laf etmiyor,sen kendin, kendi inançsız bilgilerinle Alemlerin peygamberi hakkında ısrarla atarlı giderli konuşarak Müslümanları ağlayın ağlayaarak günlüğünüze yazın diyerek aşağlıyorsun,cevap verenlerede atar gider yapmaya devam ediyorsun,Kimse burda gururla inanç sız olduğunu haykırmanla derdi yok ama sizin var dimi,sizin Müslümanları aşağlamaya islamı karalamaya Peygamberimze hakaret etmeye hakkınız var dimi,Bırak bu kafaları,sen Müslümanların içine gelip ben inançsızım diye gururla haykıracaksın ve sonra kesin olmayan 1400 yıl önce yaşanmış olayların ispatlanmamış olaylar üzerinden, Peygamber efendimize laf edebileceksin öylemi,
bak sana söylüyorum,sen ataistsen bi ze ne
Ama biz Müslümanız Sa na ne benim PEYGAMBERİMDEN ALLAHIMDAN KİTABIMDAN Zaten inanmıyorsun,9 yaşında evlense sanane 19 29 yaşında evlense sanane,9 yaşında evlenmiş dedikce ne kazanıyorsun ,öyle ya zaten inamıyorsun,ben söylüm inanmıyorsun ama inanmak için çırpınıyorsun,inançsızlık böyle birşey işte boşluğa düşer,inanmadığın Allaha savaş açarsın
Gördüğüm atarlı giderli ataistlerin iğrenç iftiralarını görüp onlara cevap vermek için zaman kaybetmektense engellemeyi tercih ediyorum sende aralarına giriyorsun hadi bay