Dixon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekrar iyi geceler hocam

Bu sözleri söyleyen kişi ateist bir kişi olmasaydı da bir cemaatin hocası olsaydı en fazla diğer cemaatler 1-2 gün gündem yaparlar, arkasından reddiye yayınlarlar ve olay unutulup giderdi, sosyal medyada bu kadar linçlenmezdi ve ülke gündemine oturamazdı. Sırf ateist diye, aslında söyledikleri sözlere karşı tepkileri değil, direk kendisini hedef alıyorlar. Ve sözlerini çürütmek yerine kin kusmak ve onu öldürmekle tehdit ediyorlar.

Diyanetin çıkıp doğrusu budur diyip bir video yayınlaması gerekirken, adalet bakanlığının soruşturması haberini görüyoruz. Diyanetin bütçesini hepimiz biliyoruz, bizi cemaatçilerin sosyal medyadaki gönderi, video içerikleriyle zehirlemesine engel olmak için bizi onların zihniyetleriyle başbaşa bırakmak yerine, direk diyanetin müslüman alemini her konuda bilgilendirmek için videolar ve gönderiler yayınlamasını isterdim. Ve bu yayınlanan gönderiler tüm dünyada tüm dillerde yayınlanmalı tüm herkesin kolayca ulaşabilmesi sağlanmalıydı.

Özellikle Youtube'da o kadar çok din tekelcileri var ki hepsi birbirinden farklı bilgiler veriyor, hatta birbirlerine sataşıyorlar ve kitlelerini yönlendiriyorlar. Bu islam dini için o kadar kötü ki, bu ayrışmalardan sonra, bir örnek; inandığı şeyi savunmak için bir cemaat mensubu hacca gideceğim parayla 10 kere menzile giderim diyebiliyor. Ve bakıyorsun ona kendi cemaatinden herkes destek olmuş ve aynı düşünceye sahip, bunun yanlış olduğunu idrak edemiyorlar, çünkü körü körüne inanmışlar.

Keşke Diamond Tema'ya öfkelenmek, kinlenmek yerine bu tartışmaların tam ortasında doğrusu budur, diye açıklayıp insanları yatıştırsalardı.
Bence bu güzel yorumunuzun üstüne başka bir yorum gelmemesi lazım ,6-7 sayfalık konuda en saygılı mesaj bu her iki taraf içinde. Bende size katılıyorum, keşke kin ve nefret yerine yine bir tartışma olsaydı.. umuyorum ki daha fazla yazan olmaz