Öncelikle selamlar, firma 3 ay boyunca 50den fazla r10 üyesine kesintisiz 7/24 destek ve hizmet sağladı. Yaşanan sorunların bizimle alakası yoktur. Firmayı kurduğum andan devrettiğim ana kadar nadir sorunlar hariç kusursuz hizmet sağlamaya özen gösterdim. Yaptığınız yorum çok saçma. Ayrıca bilişim sektöründe yeni değiliz. Önüne gelen kısmı bizi üzdü. Yıllardır web ve bilişim sektöründe hizmet vermekteyim. Hosting sektöründe de çoğu firmaya destek oldum. Gerek manevi gerek maddi gerek yazılımsal olarak.
Bilip bilmeden bu tarz yorumlar atmayın lütfen. Zan altında bırakıyorsunuz bizi. Firmayı devretme sebebimiz yurt dışına taşınma planlarımızdan dolayı mecburi idi. Öyle bir durum olursa makinalara bile bakamayacaktık müşterilerimiz mağdur olmasın diye r10 üzerinden devrettik.
Devrettiğimiz arkadaşlar başlangıçta aslında çok güzel başlamıştı, makine satın aldılar barındırma hizmeti aldılar (bilgileri de mevcut) fakat yaşadıkları sorun, neden destek veremediklerini ben bilmiyorum. Benden veya çalıştığım insanlardan da destek istenmedi. Firmayı devir alan arkadaşlar mağdur ediyorsa bu beni üzse de şuan izlemekten başka çarem yok 😔 Umarım düzelir. Geçmiş olsun.
Hocam senin hosting sektörü ile alakan yokti ki wordpress adsense onayı işi yapıyordun sen. Şikayet konularına ufak bir göz gezdirince şu yazdıklarının altı boş gözüküyor ama daha fazlası tartışmaya gireceğinden ben devam etmiyorum. Tahminimce 1 2 kez daha host firması kurar satarsın zaman gösterecek

Söylenecek çok şey var ama neyse. Kolay gelsin