LordHaseky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun yazıyor diye kendini filozof, karşısındakini cahil olarak gören elemana da iki çift laf edeyim.
Zaten geçen konu da azılı İslam düşman olduğuınu açık açık itiraf etmiştin.
Bu saatten sonra İslam dinini, İslam peygamberini ya da İslami değerleri aşağılayacak herhangi bir ifade kullanırsan Diamond'ın başına gelen senin de başına gelebilir.
Artık günlüğüne mi yazarsın, parmağını mı kaldırırsın bilemicem.

Onun dışında..
Atatürkçü cenahtan örnek vereyim. Yaşar Nuri Öztürk'te mi yalan söylüyor?

"Hz. Aişe'nin Peygamberimizle Evlendiğinde 9 Yaşındaydı İddiası Büyük Bir Yalan Ve İftiradır" - YouTube
Hocam biz sabaha kadarda anlatsak işlerine gelmediğinden 9 da 9, 9da 9 deyip dururlar,
Hz Aişe sözlemiş sözlüsünden sonradan ayrılmış,nasıl 9 yaşında olsun , diğer kaynakta ise yaşı ile ilgili ,ergenliğe girmeyen kız çocuğunu 1 yaşında olarak görmeyen adetleri varmış,bu yüzden 9 olarak kabul edildiği yani aslında ergenlik yaşıda sayıldığında 19 yaş oluyor,düşün 2024 senesine geldik hala 1400 yıl öncesinin ipatlanmasını istiyorlar,
Oysaki Allah 124 bin tane Peygamber göndermiş bazı peygamberli aynı anda göndermiş Hepsinde de sizi Ben yarattım diyor,neden yarattığını ayetlerle anlatıyor,ama biz hala nelerle uğraşıyoruz,yazık
bu iftiaları görüpte banene diyemeyiz çünkü yarın hesap var,bana iftira attıklarını gördüğünüz hale sustunuz denilecek,yoksa çoğunu engeledim zaten,atarlı giderli konuşmları bozuk ağızlarını kim çeksin banene inanıp inanmadıklarında,ama hiç rahat durmuyorlar 7 24 tweetrda biz inanmıyoruz eee inanma bizene sonra başlıyor yalan yanlış uydurma bilgilerle işine geldiği gibi ayetleri yorumlamakla iftira atmaya ,inanmıyorsu sen zaten Allahla ne işin var dimi,Neyse Allah akıl fikir versin zavallı fikirlerine