temedha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ağalayacak biri varsa sensin günlüğüne şimdien yazabilirsin,atarlı giderli konuşunca iknamı etmiş oluyorsun,sen 9 yaşındaki kızla evlemiş diye kabul ediyorsan o kaynağı doğrumu kabul etmeliyiz,
Hz Aişe zaten daha önce sözlenmişti,daha sonra söz bozulmuş,sen bunuda ağlayarak günlüğüne yazabilirsin,ayrıca ozamanlar ergenliğe girmeden bir kız, 1 yaş olarak sayılmıyormuş,gittinmi ogünlere onların adetlerini biliyormusun yok,bunlarıda ağlayarak günlüğüne yazabilirsin,kötü göstermek için ısrarla 9 yaşında demenizin altında yatan nedir,inanmıyorsan inanma,
Asıl işin doğrusu inanmadığınız Allaha Kitaba Peygamberine inanların günlüğüne burnunuzu sokamanız,İnanmıyorsun ne işin var Allahla Peygamberiyle dimi
Daha Türkçe konuşamıyorsun bana laf atmaya kalkışıyorsun, gerçekten çok yazık. Evet senden çok daha iyi biliyorum, benim kaynak aldığım Kutub-i Sitte yazarlarının yani rabilerin ortak görüşü olan ve doğrudan Ayşe'nin ağzından aktardıkları sahih hadisler. Hala utanmadan ergenlik artı muhabbeti yapıyorsun, kendini bu kadar düşürme. İnanmıyorum elbette, yüzlerce binlerce kez söylediğim gibi inanmıyorum, zorunda mıyım? Sana mı kaldı konuşup konuşmayacağıma karar vermek? Haddini bil artık, kendine gel, terbiyesizlik yapma. Daha önce sözlenmiş aman ne büyük bir delil, ee o zaman 30 yaşında vardır demek oluyor bu. Saf mısın vatandaş sen? Çocuk yaşta evlenmiş bir çocuğun daha da çocuk yaşta sözlenmesini mi delil diye sunuyorsun? Sence ben bu bilgiyi bilmiyor muydum? Yeni bir şey bulmuş gibi komiklik yapıyor olaya bak sen. Hadi diyelim sahih hadislere karşı çıktın, henüz adet görmemiş kızlardan boşanmak isterseniz iddet müddeti 3 aydır yazan Ayeti de mi reddediyorsun? Daha adet görmemiş yani Ayşe 9 yaşında adet görmüşse demek adet görmeyen en fazla 8 yaşında kızlar ile birileri evli ve nasıl boşanılacağına dair " AYET " geliyor, şimdi idrak edebildin mi? Düştü mü jeton? Bunu da günlüğüne ekle hadi aslan parçası.