temedha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin İslam diye Peygamber diye bir değerin olmadığından hakaret ettiği yerleri göremezsin tabi,19 yaşındaki kız için 9 yaşına gelmiş bir kıza atlamak olurmu diyor,ahlaksızlıkla suçluyor,
Sen o dönemi adetlerini biliyormusun ? yok, bir kız çocuğu ergenliğe erene kadar 1 yaşında sayılırmış bu yüzen 19 yaşa 9 yaş diyorlar bu bir kaynak sadece,videonun sonunu izle cevapları alır,
ne kadar saçma kaynağına sığındığınızı anlarsın
Elhamdülillah Müslümanın hocam. Sizden sadece nerede hakaret var onu atmanızı istedim. Videoyu full izledim merak etmeyin.

SauRonn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siz olayın ve kaynağın doğru olduğuna inanabilirsiniz. Şahsınıza saygı duyarım. Bu konuda pek çoğunun tepkisini çeken olayı ahlaksız imasıdır.

aşağıdaki cevabım aynı zamanda sizin için;

@umitunver; şimdi sayın Ümit bey. Eşim cumhuriyet savcısı. Uyandığında bu kelimelerin hukuki boyutunu sorarım. Siz belli ki biliyorsunuz yine de eşimin fikrini alacağım.

Bakın kaçırdığınız şey şu;
- Siz belki inanmıyorsunuzdur. İnanmıyor oluşunuz, benim ve benim gibi dinini siyasete karıştırmayan insanlar için sorun değildir. Siiyas*l islamcılar için problem olabilir.

Hocam benim için adı geçen Peygamber, “ALENEN” ahlaksız denilebilecek bir insan değildir. Bu sadece bana göre de değildir. Bir müslüman olarak veya Müslümanlar olarak eminim böyle bir şeye “hmm, herkesin görüşü farklı olabilir” dememizi beklemiyorsunuzdur.

Her fikrin her yerde söylenemeyeceğine de muhtemelen katılıyorsunuzdur.

Saygılar.
Ben kaynağın %100 doğru olduğunu demiyorum.
Fakat şu floodu buraya bırakmak isterim.

https://x.com/jahreinG/status/180256...dWgHYsjgQ&s=09