muratclk46 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamün aleyküm herkese iyi akşamlar iyi bayramlar diliyorum tıbbi sekreterlik bölümünden mezun oldum bu sene ve Eylül'de mağlup önlisans kpss var bu sınavdan 80-85 arası almak için günlük 4-5 saat arası matematik ağırlıklı çalışmayı düşünüyorum 2-3 gün içinde başlayacağım çalışmalara bu konu hakkında başarılı olan ve taktiksel olarak yardımcı olabilecek birisi varmı ve test kitabı kaynakları satın alacağım hangi yayınları önerirsiniz. Çalışmaları genel olarak konu konu video izleyerek öğrenerek ve test çözerek son zamanlara doğru denemeler yaparak yapmayı planlıyorum bu konuda tecrübesi olan abilerim kardeşlerim yardımcı olmasını isterim herkese iyi formlar dilerim.
Insallah hedefine ulaşırsın. Ben kaynak onermeyecegim. Planına daima sadık kalmalısın. Bugün misafir var, bugün doğum günüm.. her ne olursa olsun her gün mutlaka o kitabı açmalısın.

KPSS calısmalarında yapılan en büyük hatalardan birisi de konuları ezberlemeye calısmak. Konuyu anlamıyor gibi olabilirsin bu cok normal. Konuya ayırdıgın zamanın en az 4-5 katını soru cozmeye ayırmalısın. Yanlış çıkan sorularının çozümune kesinlikle bakmalısın.