Boş yorumlarla ilgilenmeyi düşünmüyorum, teşekkürler. Siz kendi ilanlarınızda bahsettiğiniz şartları uygulayabilirsiniz. Biz kimseyi zorla çalıştırmıyoruz, kimseninde kafasına silah dayamıyoruz. İlanın kaç dakikada eklendiğinide daha önce belirttim.
Mesajım tam olarak anlaşılmamış sanırım şöyle izah edeyim. Sağladığınız şartlar ile çalışacak arkadaşlarda aradığınız tüm kriterlerin karşılanması çok ama çok zor gerçekleşebilecek bir durum. Bu durumların sonucunda da işleriniz aksayabilir ve sürekliliğin sağlanamaması kaçınılmaz bir sonuç olur. Her şeyin sonunda yine madur olan ve zarara uğrayan taraf siz olabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak işçi çalıştırmanın çeşitli yasal kurallar da mevcuttur.Bunlara örnek olarak Asgari ücret - sigorta- haftalık çalışma saatı( sanırım 45 olmalı) . Bu şartları sağlamamanız halinde ciddi yasal yaptırımlara maruz kalabilirsiniz ki bu durum da yine en çok sizi zor durumda bırakabilir.
Yapmış olduğum yorumun size karşı herhangi bir art niyet içermediğini belirtmek isterim. Aksine, bu yorum tamamen sizin iyiliğinizi gözetilerek yapılmıştır. Çünkü oluşabilecek olumsuz durumlarda etkilenen tek taraf siz olursunuz. Bu durumlarla karşılaşmamanız için nacizane küçük tavsiyelerde bulundum. Umarım daha dolu ve sizin için faydalı bir yorum olmuştur.
Keyifli çalışmalar ve iyi günler dilerim.