fasb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
haklı buldum diamond'u. bana haklı geldi. 9 yaşında olayını baya önceden biliyordum. böyle bir durumda benim vicdanım rahat etmezdi zaten bu yüzden inanmayı saldım.

bu arada islam hoşgörü diniydi hani? eleştirilemez mi? Hepsinin koca bir yalan olduğunu son on yılın trsine bakarak anlayabilirsiniz.
hocam 9 yaş olayı hakkında dini olarak açıklayayım ben
islamda hz.aişenin 9 yaşında evlendiğinin herhangi bir kanıtı yoktur çünkü şu yüzden
sahih hadis'te bluğ sürecinde diğer tabiriyle ergenlik sürecinde evlendiği diamondun belirttiği üzere doğru evet fakat hadisler insanlar tarafından sözlü nakil olarak günümüze taşındığı için her ne kadar sahih hadis olsada şüphe ve kuşkuyla yaklaşılmalı çünkü kuranda yeri yok.

hatta şöyle bir bilgi daha geçeyim bir kitap vardı anıt yazıtlarına göre düzenlenmiş ismini unuttum o kitapta hz.muhammedin evliliklerinin her birinin bir sebebi olduğu belirtilerek şuna vurgu yapılıyordu çok daha küçük yaşlarda evlenebilirdi fakat evlenmedi şeklinde

öte yandan yorumunuzun geri kalanında tamamen haklısınız tabi inanç olarak başka şeylerede bakarak inanmayı bırakabiliriz ama bu konunun gerçeği bu

önemli not;ben dindar değilim hatta islam dinin mensubuyum bile diyemem malesef inancım çok sarsıldı başka sebeplerden dolayı.