* Şikayetçi olduğum üye: @eirsint;
* Şikayetçi olma nedenim: Devam Eden Mağduriyet Hk.
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/hosting-sikayetl...ayetciyim.html
* Açıklama ve kanıtlarım:

Merhabalar,

Duruma yeni konu açarak ilerlemek istedim. Konu hakkında bilgi sahibi olmayan arkadaşlar ilgili konu kısmındaki bağlantıyı kontrol edebilir. Kendisine o zamanlarda dava açmıştım. Fakat uzun süredir hareketlilik olmadığından dolayı gidip sorguladım ve "Takipsizlik" kararı verildiğini öğrendim. Dosya hiç açılmadan direkt bahsedilen karara bağlanmış. Elbette maddi olarak da zarara uğramış olabilirim ama manevi olarak bizleri yıprattığı için nokta koymadan bu mevzuyu kapatmak istemiyorum. Hakkında yeni bir güzel dosya daha hazırlayacağım. Hatta hazırlamaya başladım. Takipsizlik kararına çıkan dosyada adı geçen şahıs C*** Ö*** olarak geçiyordu. Sanırım dilekçemde farklı yollardan geçtiğimi düşünüyorum. Bu sebeple daha derin araştırmalarımla tekrardan üstünden geçip revizeli haliyle yeni bir klasör hazırlıyorum. Kendisinin H*** T*** veya M*** T*** olduğunu herkes biliyor. Ödemelerini babası olan M*** T*** hesabına alıyordu. Şahsen ben bu şekilde yaşadım. Yanlışım varsa düzeltirsiniz. Hakkında dava açan ve sonuç alan arkadaşların olduğunu duymuştum. Sizlerden hukuka uygun bir şekilde arkadaşın doğru bilgilerinin sağlanması açısından yardımınızı talep ediyorum. Hakkını arayıp da bulamamış veya hakkını halen aramak isteyen arkadaşlarla iş birliği yapabiliriz.

Tekrardan benim gibi mağduriyet yaşamış ve halen forumda faaliyetini sürdüren arkadaşları etiketliyorum (Rahatsızlık verdiysem hakkınızı helal edin); @mangawow;, @SimdiHost;, @whmsonicdestek;, @_cK_;, @Qrakeen;, @Linux; & @OzbayBilisim;

Ne olursa olsun, her şekilde hakkınızı arayın. Kimseye kendinizi "Enayi" yerine koydurmayın. Bugün ben susarsam, Ahmet susarsa, Mehmet susarsa veya başkaları susarsa bizim gibi daha fazla insan mağdur olacak. Şu anda kendileri ne yapıyor, ne ediyor bilemiyorum ama halen birileri mağdur oluyor olabilir.

Herkese Hayırlı Bayramlar, iyi çalışmalar dilerim. Rahatsız ettiysem tekrardan hakkınızı helal edin. Sağlıcakla kalın...