Dostlarim Amacimiz Artik Klanlar Denilen Para Tuzagini Engellemek Ve Klanlar Tarzi Oyun Severlere Gercek Emek Oyunu Saglamak Klasik Zevkini Eski Klansavasları Ruhunu Yasatmak İcin Cabalıyoruz Premium Olmayacakmi Elbette Olacak Ama Ucuz Pazarda Kullanilmayacak Sadece Ekstra Ozellikler Profil Fotosu Toplu Asker Basma Vsvs Koyler Arasi Kolay Gecis Dostlarim Destekleriniz Benim İcin Onemli Ben Bu Yola Bas Koydum Egerki Basari Yakalayayim Oyunu Dahada Guzel Hale Getirecegiz Yeterki Destek Gorelim Bazilari Gibi Alman Sevicilik Yapip Hakaret Etmeyelim Bu Oyun Bizim
Daha Onceki Paylasimda Arka Plan Kahve Rengi Gozleri Yoruyordu Onda Duzelttik Gri Yaptık Hos Durdu
Haritamiz Hareketlidir Renklendirmeler Mevcuttur
Kabile Disi Destek Kabile Disi Hammadde Gondermek Yok
Dunya Hakimiyet Sistemi Var Oyun Hizini Oyun Formumuzda Siz Degerli Oyuncular Belirleyecektir Malum Oyundaki Gibi Sizlere Sorup Geri Kafamıza Gore Yapma Yok
Kabile Kurucuları Yada Oyuncular Bir Sorun Hata Yada Sikayet İletmek İstediklerinde Direk Telegram- Skype Uzerinden Sikayet Olusturabilecekler
Multiye Karsı İp Log Sistemi Ve Cihaz Takip Sistemi Mevcuttur Dahada Gelistirecegiz
Malum Oyunda Misyoner Bizde Validir Ve Uretim Hammaddeleri Standarttır
Kendi kendine gelişen barbar yada bonus koyler mevcut olacaktır
Daha fazla detay bilgi icin
anadoludijitalmedya@gmail.com adresinden ulasabilirsiniz