kimg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam siz okumadan cevap yazdığınız için iletişim problemi oluyor. Ben soru sorarken önüne gelen fikrini belirtsin diye soru yöneltmedim. Dikkat ederseniz; sizin böyle bir deneyiminiz oldu mu? Olduysa neleri doğru neleri yanlış yaptınız diye sordum. Ama siz sistemde sorun arıyorsunuz. Sistem lafla halledilecek bir şey değil. Kimse gelmez diyorsunuzda neye dayanarak bunu söylüyorsunuz? Ben açıkça insanların bir amaç uğruna canla başla çalıştığını görüyorum. Üstelik ellerine 1 kuruş para geçmiyor. Belki de siz parasız iş yapmayacağınız için başkasının da öyle düşündüğünü sanıyorsunuz. Ben zaten piyasanın içinde olduğumu işlerin nasıl ilerlediğini biliyorum. Gidipte evine ekmek götürmek zorunda olan adamı bu projenin içine katmam. Sorum bura ile ilgili değil ama nedense herkes buraya takılıyor. Orası işin belkide en basit tarafı. Zor olan tarafı planın doğru şekilde hazırlanıp uygulanabilmesi ve benimde merak ettiğim ve sorduğum şey bu. Deneyimi olanlardan yaşadıkları deneyimi anlatmalarını istiyorum. Aynen de öyle yazdım. Mümkün değil dediğinize göre uzun bir deneyime bağlı tecrübeniz var demektir. Kesin kanıya vardığınıza görede dünyada bunun örneği yok demek istiyorsunuz. Eğer öyle diyorsanız sözünüzün bu forumda olan hiç bir insan için önemi yoktur çünkü bu şekilde kurulmuş onlarca kuruluş bulunmakta.
Defalarca oldu. Sende dene zararı yok kolay gelsin.