ByHazerfen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman eskisi gibi değil bu mekanizmayıda güncellemişler.

Daha önce böyle uyarı gönderiyordu fakat ilk etapta herhangi bir yaptırım uygulamıyordu inceleme talebinde manuel ban atıyorlardı

algoritma önceden hatalı yaptırımdan kaçınıyordu ve manuele tabi tutuyordu şimdi peşin peşin hallediyorlar o zaman

Tahminimce çıkan reklamla ilgisi yok yapılan işlemlerle ilgili ya da içerikteki kelime seçimi vs
30 siteden 10 tanesi sağlam kalıyor güzel hit alıyor diğerlerine uyarı gittiği gibi hitleri 1-2 saat sonra düşmeye başlıyor yani hit alıyor aslında ama ilk 10da görünen site kadar hit alamıyorlar.
Birde eskiden şöyle birşey vardı reklam seçeneklerinde bazı kısıtlamalar yaptığımda siteler uyarı almıyordu muhtemelen bazı reklamlarda otomatik indirmeler var o reklamları algıladığı anda filtreye alıyor siteyi.
Reklam firması ile görüşüp bu tarz reklamları durdurmak lazım diye düşündüm.
Blogspot'a yönlendirip oradanda reklam a yönlendirdiğimde bu uyarı kesiliyordu 8-9 ay önce.
Bunun bir benzer sistemini yapıp 301 'i açık olan yaklaşık 50 - 100 siteyi blogspot yerine bu siteler üzerinden reklama yönlendirsem yinede yakalarmı bilemedim.
bu 100 sitenin ülkelerde engelli veya tib usom benzeri alt yapılarında engelli olması durumunda trafiğin reklama gidişide kesilir bir yandan da onu düşünüyorum.