Foothill adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani uzun lafin kisasi: ilk once kurulumu yaparken postmark ile yukaridaki ekran goruntusundeki From "email" sekmesine contact koymustum. ama contact@pyroautotransport.com aslinda google uzerinden aldigim profosyonel business email. sonra sildim no-reply diye uzanti olusturdum. ancak no-reply diye gercek bir email uzantim yok. Anlatabiliyor muyum ?

Birde DMARC diye bisey var. onemli mi bu ? 14 dolar diyor aylik ucreti
Gmailde de olması bir şeyi değiştirmez. Email sender bu. Dilediğini yazabilirsin oraya. contact@.... yine postmark ya da mailgun da da kullanabilirsin.

DMARC önemli tabiki. Sen mailgun, postmark vb. servisleri kullanarak onlara izin vermiş oluyorsun senin adına email gönderebilmeleri için. DNS kayıtlarını düzenledikten sonra. SPF ve DMARC mail authentication protokolleri kısaca. Kimler senin adına mail gönderebilir bunu ayarlıyorsun.
Postmark daki $14 ücretli olan şey, dmarc reporting hizmeti. Free olarak da var ama ücretlide geriye dönük kayıt falan gibi bir takım extra özellikler var. DNS de DMARC kaydı oluştururken fail olan emaillerde (spam ya da reject), report etmesini isteyebilirsin. (rua ve ruf parametreleri kullanarak dmarc kaydında)
Buna para vermene gerek yok.