dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçer demiş büyükler. Eskiden acı çekenlere sormuşlar "ooo nerdeyse ölüyordum acıdan ama şimdi adını bile zor hatırlıyorum" demişler. Allah başka dert vermesin diyeceğim ama veriyor. herkesin farklı derdi var. kimi maddi kimi manevi kimi psikolojik kimi sağlık kimi evlat kimi ata kimi akla gelmeyecek dertlerle muzdarip. dünya hali böyle işte. Zaman senin ilacın zamanın hızlı geçirmek için meşgale bul ya da yeni arkadaş bul eskisini anlat ona bir de bakmışsın yenisi için yanıp yakılıyorsun. bu dünya böyle.
Dürüst olmak gerekirse işimi çok etkiliyor. Yapım gereği kafam doluyken ve konforu sağlayamadığımda odak eksikliği ve ilgisizlik oluyor bende ve doğrudan ekonomime zarar veriyor. Türkiyede 3 asgari ücret bile kazandan yaşamak çok stresli ve zor. Tüm bunlarla beraber amacım kız kovalamak biri gitsin yenisi gelsin değilde seriden toparlanabilmek. Kafam ayrı telden içim ayrı telden çalıyor. İnsanlar gerçekten ziyan gibi geliyor. Zamanımı ailem kendim ve iyi bir insan olmak için kullanmak istiyorum. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.