Merhaba hocalarım,
Öncelikle Bayramınız Mübarek olsun🍬
Bayağı zor bir dönemden geçiyorum ve buradaki dostlardan biraz tavsiye almak istedim. Uzun süreli bir ilişkim vardı, çok sevdim ama bir gün aniden ayrılmak istediğini söyledi. O anı hatırladıkça içim acıyor. Birkaç kez konuştuk ama sonunda tamamen iletişimi kesme kararı aldım. Şimdi ayrılığı kabul ettim ama kalbimde hala büyük bir acı var.
Beraber çok güzel anılar biriktirdik, gerçekten değer verdiğim bir insandı. Ancak şimdi onunla iletişimi kesmiş olsak da, bu acı bir türlü dinmiyor ve yeni biriyle tanışmak bile istemiyorum. Hayatıma yeni birini almakta zorlanıyorum, kimseyi samimi bulamıyorum ve bu konuda isteğim de yok.
Bu süreçte nasıl ilerleyebilirim, nasıl toparlanabilirim, gerçekten bilmiyorum. Benzer durumu yaşamış olanlar varsa, sizden gelecek tavsiyeler ve hikayeler bana iyi gelebilir.
Şu an hissettiğim acıyla başa çıkmak için ne yapabilirim, nasıl toparlanabilirim? Özellikle kalpte bitirmek mümkğn mü? Çünkü kafada bitirdim. Her türlü tavsiye ve destek için şimdiden teşekkür ederim.
Ayrıca bunu okuyup henüz gerçekten bir kadınla ciddi ilişkisi olmayan arkadaşlara söylemek istediğim bir kaç birşey var. Asla ama asla kendinizi tamamen teslim edip güvenmeyin. Sonra alacağınız tek cevap bb olur.
Geçer demiş büyükler. Eskiden acı çekenlere sormuşlar "ooo nerdeyse ölüyordum acıdan ama şimdi adını bile zor hatırlıyorum" demişler. Allah başka dert vermesin diyeceğim ama veriyor. herkesin farklı derdi var. kimi maddi kimi manevi kimi psikolojik kimi sağlık kimi evlat kimi ata kimi akla gelmeyecek dertlerle muzdarip. dünya hali böyle işte. Zaman senin ilacın zamanın hızlı geçirmek için meşgale bul ya da yeni arkadaş bul eskisini anlat ona bir de bakmışsın yenisi için yanıp yakılıyorsun. bu dünya böyle.