BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kafalara anlatamazsın dostum bence zamanını boş yere harcama, anlamazlar. O gibi kişiler bir nevi at gözlüğü ile kendi inançları penceresinden bakıyorlar. 9 yaşında çocukla evlenmiş, teslim olmuş 900 kişilik elleri bağlı beni kureyza kabilesini mi katletmiş, babasını, kocasını ve abisini elleri ile öldürdüğü kinane kabilesinden Safiyye ile aynı gece gerdeğe mi girmiş hiç umurlarında olmaz, onlar için herhangi bir etik değer yoktur ve herkesten sonsuz saygı beklerler. Utanmadan Atatürk ile de kıyaslayabilirler sanki benzer icraatları olmuş gibi. Atatürk'e her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının ülkesini kurtardığı için minnet duyması gerekir ama her Türkiye vatandaşı Müslüman olmak zorunda değil, Muhammed isimli kişiyi peygamber olarak görmek, sevmek, hamd etmek vs. zorunda değil bunu algılayamazlar. Şeriat nedir onu da pek bilmedikleri işte bu yer6 videosu ile tescillidir. Benimle aynı dünya görüşüne sahip bir agnostik çıkıp tarumar eder bunların en şeriatçısını, rezil olup ağlayarak günlüklerine yazarlar böyle. Devlet eliyle videoyu da kaldırmaya çalışırlar, tarumar eden kişinin sesini de kısmaya çalışırlar bu işler böyle maalesef. Hadi gel şunu sahada yenelim diyemezler çünkü yenebilecekleri biri değildir. Kuran'ı anlayarak okuyan hiçbir nonteist bu gibi şeriatçılara boyun eğmeyeceği gibi argo tabir ile tokatlar geçer.

Neyse ki daha evlenmedim, 54 yaşıma geldiğimde belki 9 yaşında bir kız bulup İslam peygamberinin sünnetini uygularım diye düşünebilirdim ama kendime yakıştıramadım, kimse kusura bakmasın o ahlak seviyesine erişemem. Diamond'a neden taktılar sanıyorsunuz, bu konuşarı seslendirdi ve milyonlar izledi, çoğu kişi " ne? Ayşe mi? Kaç yaşındaymış? 9 mu? Nasıl olur? " diye söylendi yani ilk defa gördü. Biz yıllardır söyleriz kimse sesimizi duymaz, bilinen ve takip edilen birileri yüksek aboneli de bir kanalda çıkıp söyleyince ee haliyle bizim gibi değil, bomba etkisi yarattı ve muhtemelen çoğu kişiyi de aydınlattı, insanların zihinleri açıldı. Bu memleket buna hazır değil daha ne söyleyeyim. Sence de öyle değil mi @A.AY; ? Bu ülkenin insanları her doğruyu kaldırabilecek güçte mi mesela? Diamond veya bir başkası olsun fark etmez, yeni bir Turan Dursun vakası daha istemediğimiz kesin. Umarım bir an önce Arnavutluk'a geri döner ve canını kurtarır, bilgisiz kesim dur şunu bilgimle yeneyim demez, dur şunu sokak ortasında kurşunum ile yeneyim diye düşünebilir. Sesini Arnavutluk sınırları içerisinde online olarak yükseltmeye devam eder umarım.
Ben şurada bitiyorum. İslam geldi batıl zail oldu. Putperestlik bitti. Kızlar diri diri toprağa gömmekten kurtuldu. Sanırsınız ki tüm dünyada bunlar uygulanıyordu. Hz Muhammed marvel deki süper kahraman gibi Allahin yardım etmesi ile tüm dünyada bu batıl davranışlara son verdi. En çok bu konular tuhafıma gidiyor.

İyi de kızların diri diri toprağa gömülmesi. Putlara inanç sadece Araplarda vardı.

Eski Türk devletlerinde kadınlar devlet yönetiyormuş.
Diğer bir algı da şu. İslam kadınları diri diri toprağa gommekten kurtardı diye sanki seçme seçilme hakkı verdi o yıllarda. Doktor öğretmen olmasını sağladı.
Evet Arabistanda kadınları toprağa gommekten kurtardı ama rezil bir hayatı kadınlara devam ettirdi.
Bir erkek 4 kadınla evlenebiliyor. Dilediği kadar cariye ile de hayatına devam ettirebiliyordu

Osmanlida köle pazari