bunların hepsi fasa fiso kendinize danışman bulun. bu işte kdv falan yok. yurt içi yurt dışı ayrı hit ise hiç yok. tonlarca dava kazanıldı.
bu işte karlılık %15-20 oranında tespit edildi ticaret odaları tarafından. müfettişin bol keseden desteksiz raporlarının hiçbir geçerliliği yok mahkemede düşer.
mahkemeye gidipte kazanamayan çok az insan var 10 kişiden 8 i mahkemede hep temizledi bunları. temizleden umursamayanlar ise vergi affı vs indirim silinme ile aradan çıkardı.
ve bunu okuyan sayın arkadaşım yılık hesabına 150 binden fazla para geliyorsa bari matrah artırımı vs böyle şeyleri kaçırma yap. bu arkadaşların incelendiği yıllarda matrah artırımları vardı neden yapmadılar büyük muamma. 20 bin tl 12 ay taksitle verip konuyu kapatacaklardı
Vergi denetimini benden iyi kimse bilemez. Matrah arttırımı her yıl çıkmaz. Çıktığı zaman da kaçıranlar olmuştur.Benim dönemde çıktı ama benim param criptoda olduğu için hiç bozmadım zaten ödemesi hazırdı. Elimde kapı gibi evrak var Müfettiş googlede facebooktan yazı istemiş kdv için cvp alamayınca benim beyanım esas kılınmış.