biri yazmış hala oğlu cumhuriyet başsavcısı ensesine binerler falan filan. Binemezsin kardeşim. Karşıdaki adamda bu hesabı alırken ekran görüntüsü alıyor. Adam derki evet ben hesabı aldım ama kullanmadım. Ödemeyi alanıda kiraladıkları hesaba ayarlarlarsa kimseyi bulamazsın karşında. Anca banka hesabı sahibini bulursun Ama ilk hesap soracakları kişi developer hesabının sahibi olur. Şuan banka hesabı kiralamak suç. Aynı şekilde burda da kimliğiniz ile doğrulama yapıyorsunuz.
Atılan tüm uygulamaların mesuliyeti sizin üstünüzde. Google politikaları gereği şahsi hesabınız size aittir satamazsınız. Şirket hesabı ise zaten el değiştirince onu satabilirsiniz. Tutmuş bir uygulamanız olduğunda bunu şirkete satabilirsiniz zaten app aktarabiliyorsunuz. Yarın öbürgün dilan polat olayı gibi yetkili makamlar google türkiyeye, türkiyeden yayınlanmış ve politika ihlali ile kumar uygulaması olduğu için banlanan hesapların listesini isterse başınız ağrır. Gelen giden paralarda orda gayet belli.

Çok fazla hesaba ihtiyacım oldu. Hep eş dost üzerine açtım ordan yürüdüm. Para verip başkasının hesabını almak bana saçmalık geliyor. Google bazen ansızın şu kimliğini birdaha doğrula diyor. Ssatıcıya soruyorsun amcamın üzerine ama kimliğini vermiyor diyor. Arkadaşlarımın çok paraları içerde kaldı. Şimdi birşey olmuyor oluşu olmayacak anlamına gelmiyor.