LordHaseky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin iddiana göre Z kuşağının %50'si İslamı komik buluyor ifadesine göre konuşursak -ki doğru da değil- onların komik bulması hak dini İslam'a inanmayacağımız yada savunmayacağımız anlamına gelmiyor.
Atatürk'ü örnek vermemin sebebi, 5816 sayılı kanundan dolayı.
Kolay kolay laf etmem forumda kimseye, hepsini küçük yazmışsın bilerek saygısızlığını belirtmek için.
"Eğer biri 6 yaşında biriyle gerçekten islam inancına göre birlikte oluyorsa ahlaksız değildir subyancıdır" dolaylı yoldan da laf etmişsin. 9'dan 6'ya çektiler şimdi de.
Senin gibi saygısız bir insanla ne konuşulabilir ki?
Mesajını beğenen eleman da en son bunalımdaydı ve deist olmuştu galiba. Ona fırsat doğmuş.

9 yaşında kı de subyancıdır 6 yaşındakıde subyancıdır sana göre değilse git bir doktora görün. Bunun dışında örneğin kesinlikle saçma Kanun manun ılgılendırmez sen Atatürkle Hz muhammedi bir tutamazsın örneklendiremezsin. 1i devlet kurmuştur diğeri 1000 yıl önce islam dininin peygamberidir. % 50 si az demişim bence git istersen bi okula felan sınıfları gez bak bakalım kaç tane çocuk namaz kılıyor veya dini ciddiye alıyor. Hatta bir online oyuna felan girde dininiz ne diye bir sor Ve bana yaptığım saygısızlığı açıkla. Asıl saygısız sensin hiç bir ifadeyi kabul etmiyorsunuz. Karşınızda ki ne söylese saygısız oluyor. Ben buraya öyle saygısız şeyler yazarım ki bana karşı delil dahi sunamadan buradan uzaklaşırsın utancından o yüzden boş yapma artık