inova adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin seviyenize indiğim için yarın kendime çok kızacağım ama yine de bir ihtimal anlarsınız diye son kez cevaplayayım. 9 yaşındaki biri çocuktur. Ne yaparsa yapsın çocuktur. Körebe oynasa da çocuktur, saklambaç oynasa da çocuktur, şekerpare yapsa da çocuktur. Bunun sencesi bencesi yok. Şimdi bu çocuk bir erkekle sevgili oldu diye yetişkin olmuyor. Biliyorum, sizin zihniyetiniz bunu kabule etmekte zorlanıyor ama bu böyle. Yazdıklarımdan hala bir şey anlamadıysanız, bu yaşa kadar iyi gelmişsiniz demektir.
Alakası bile yok yazdıklarının. Bizde çocuk olduğunu savunuyoruz zaten. Ama o yaşta ikiz çocuk yapan insanlar var ve bunlar çocukluktan çıkmış oluyorlar kendi fikirleri ve hatta ebeveynlerinin fikirleriyle de. Yani Avrupalı yapınca elit oluyor olabilir oluyor ama Müslümanlıkta olunca şöyle böyle benim sadece uyuz olduğum kısım burası bilader. Yoksa herkes çocuk kalsın herkes temiz kalsın zaten kaç mesajdır anlatmak istediğim buda sen anlamıyorsun neyse

Not: ayrıca 9 yaşında ne olmuş niye evlenmiş diyenler için o zamanın şartlarını kimse görmemiş herkes iskembeden biseyler atıyor. Peygamberin onlarca eşi var eş manasında düşünürsek tabi. Ufak yaşlarda da bildiğim bir çok eşi var ama anasız babasız öksüz çocuklar. Bunları himayesine almak için zamana göre böyle yapılmış gibi geliyor bana lakin bende fiziken yada aklen nedir bilemesemde inandığım dine binaen böyle olduğunu kuvvetle düşünüyorum. İnsanlar bence saptırmak için başka konular bulmalı.