inova adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın, durumun doğru olmadığının siz de farkındasınız aslında. Fakat inandığınız değerler tam aksini söylüyor. O yüzden savunma moduna geçiyorsunuz. Mesela Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, 14-15 yaşında kızlar evlenebilir diyor. Fakat söz konusu kendi kızları olunca, "Benim kızlarım önce üniversite bitirecek" diyor. Sizin düşünceleriniz de aynı. Rica ediyorum körü körüne savunmayın. Siz de eleştirin. Ufacık çocuklar evlenemez deyin. Benim saçının teline kıyamadığım kızım, kocaman adamın bilmem kaçıncı karısı olamaz deyin. Lütfen bunu deyin.
Bunu herkes desin eyvallahta birkac mesaj üstteki arkadaşın dediği gibi onla bunla düşüp kalkan herb.ku içen herşeyi yapan o yaşlardaki çocuklara da birileri aileleri yada toplumda usttekine verilen tepki kadar tepki versin neydi bir ara pankart aciyorlardi ya namus benim bilmem ne benim istediğimi yaparım sanane vs vs gibi bu tip zihniyeti olan insanlar gelip şu yaşta evlenilmez demesin abi bir zahmet. Cidden onlara da ses yapan bu konuya da ses yapsın toplum olarak. İki yüzlü olmayalim yani finalde. Tepkimizi hepsine koyalım. 18 yaşından önce evlenemeyen kız erkek kimse 18 yaşından önce de bir b.klar yiyemesin sadece o manada değil içme s.cma her manada. Kimse normal karsilamasin her konuda ar edep olsun madem.

Ayrıca kimse de peygamber efendimize hakaret edemez hakareti bırak ima bile edemez adamın g.tunu keserler. Atatürk ile niye kıyasladiniz demişler ikiside kutsalsa ikisine de laf edilemez ki peygamber tabiki kat kat daha kutsaldır. İnanan inanır inanmayan ötede oynar. Lafım size değil çoğu yorumları okudum genel yazdım. Videoyuda izlemedim izliycem şimdi merak ettim.

İyi bayramlar herkese.