LordHaseky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buradaki sıkıntı eleştirmekten ziyade Peygamber efendimizi küçük düşürme, alay etme, iftira atma, itibarsızlaştırma.
Eleştiriden ziyade İslam dinine ve değerlerine hakaret ediyorsan özgürlük sınırı aşılmıştır.

Normalde cevap vermeyecektim.
Sen benim ne abimsin, ne de kardeşim.
Galiba kanunlardan bir haber insansın, ben öyle algıladım. Bi de bana kitap okumak gibi alışkanlığınız yok demişsin, git biraz kanun oku.
Dini Değerleri Aşağılama Suçu (TCK m. 216/3)
Aynen Türkiye şeriat ile yönetiliyor, Türkiye Laiktir laik kalacak diye slogan at tam olsun. Belki inanırız.
Hala anlamayanlar için;
Eleştiriden ziyade (ki keza senin dediğin gibi Şeriat ile yönetilseydik eleştiri dahi kabul edilemez) dini değerleri ve peygamber efendimizi itibarsızlaştırma, küçük düşürme, alay etme, aşağılama davranışlarında bulunuyorsan gerekli ceza kanunu ile yargılanırsın bu kadar basit.
Senin gibi kardeşim de abim de arkadaşım da olamaz zaten. Açtığın siyasi konuları gördükçe zihniyetini anlamış bulundum. Bana uzak ol yukardakine yakın.

Ve son olarak ; Sen okuduğunu anlamayan birisin. Buna karar verdim net yani.
Alıntı
dini değerleri ve peygamber efendimizi itibarsızlaştırma, küçük düşürme, alay etme, aşağılama davranışlarında bulunuyorsan gerekli ceza kanunu ile yargılanırsın bu kadar basit.
Benim paylaştığım görsellerde ki kaynakların ne olduğunu okudun mu? Okuduysan anladın mı? Şayet bahsettiğin gibi peygamber efendinizi itibarsızlaştırma küçük düşürme alay etme gibi davranışlar var ise, O kaynakları yazanları o kaynakları satanları o kaynakları piyasaya sürenleri kanun önünde önce yargıla sonra de ki bu adam dini duygulara laf ediyor. Bir tane ilim insanı çıkıp desin ki; diamond yalan söylüyor. Diyemezler çünkü onlar da biliyor, peygamber efendilerinin 6 yaşında nişanlanıp 9 yaşında evlendiğini. Geçiceksin bu ayakları günümüz de hangi kız çocugu 9 yaşında ergenliğe giriyor da evlenmelerine müsade ediliyor. Bu anca şeriat olan yerler de geçerli olur. Ve hiç bir hakaret küçük düşürme alay etme yok. Sen de biliyorsun ki 9 yaşında evlenip gerdeğe girdiğini.

umarım bu yazdıklarımı anlarsın.