fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekleri görmeniz lazım.
İşçiye emeğinin karşılığını verirsen öyle bir çalışır ki tahmin bile edemezsin.

Sen elinde somut done ve gelire dönüşmeyen bir sisteme yetkin kimseyi çalışması ve % alması için ikna edemezsin.

10 kişi yazmışsınız bu ekibi toplamak ücretsiz şekilde imkansız diyorum 10 değil 5 kişi bile toplamak imkansız.

Siz beta olarak girişi yapmalısınız buna da para harcamalı daha sonra ortak aramalısınız.

Bu şekilde giriş yapmaya çalışmaktan vazgeç diyorum zaman önemlidir zamanını enerjini daha efektif harca şuan değil zamanı gelince anlarsın ne dediğimi
Hocam ekip toplamak imkansız demişsiniz galiba siz biraz gerçek hayattan uzaksınız gibi. Üniversite kulüplerinde çıkar gütmeyen öğrenciler sabah akşam her kapıda etkinlik için sponsor arıyor ve uyku uyumuyorlar. Youtube için sabah akşam içerik üretip para kazanamayanlar mı dersiniz, web siteleri için günlerce uğraşıp trafik alamayanlar mı dersiniz ne ararsanız var. Bu insanlara güç birliği teklifi yapmak nasıl olurda sadece maddiyata çekilir anlamış değilim. Maddiyat öncelikli hedefi olmayan insanlarda var. Parasını verdikten sonra çalışan bulmak kadar kolay bir şey yok zaten. Siz anlattığım şeyin ana fikrini hali hazırda anlamadınız ve çalışan ekibin ne kazanacağını düşünüyorsunuz. Zengin insanların hayatlarını ve kurdukları şirketleri araştırırsanız her işlerini bu tarz ekipler ile büyüttüklerini görürsünüz. GÜÇLER BİRLİKTELİĞİ İLE AYNI AMAÇ İÇİN ÇABALAYAN VE ORTAK KAZANCI OLACAK BİR EKİP KURMAK İSTİYORUM.