Hocam siz oranlara takılmışsınız bunlar örnek amaçlı verilmiş rakamlar. Proje hayata geçmediği ve kimse ile görüşülmediği için üstün körü söylenen rakamlar. Ayrıca bu bir sevda da değil bir plan-program. Bir insanın burada sen bu işten vazgeç demesiyle vazgeçilecek bir şey değil. Sizde kesinlikle bir insana bu şekilde yaklaşmayın ve hevesini kırmaya çalışmayın. Eğer bu iş ile uğraştıysanız yaptığınız yanlışları ve doğruları aktarın bırakın işi yapmak ve ya yapmamak kişiye kalsın.
Proje büyük bir proje olduğundan yapılan her işe finansman sağlamak kolay iş değil. Ayrıca başta da belirttim; insanlar işçi sıfatı ile iş yapınca yaptıkları işi %100 verim ile yapmıyorlar. Ben burada ortaklıktan çok işin kalitesine önem veriyorum. İşini güzel yapan, işini güzel pazarlayan ve arz-talep dengesini bilen kişinin başarısız olma ihtimali yok denecek kadar az.
Gerçekleri görmeniz lazım.
İşçiye emeğinin karşılığını verirsen öyle bir çalışır ki tahmin bile edemezsin.
Sen elinde somut done ve gelire dönüşmeyen bir sisteme yetkin kimseyi çalışması ve % alması için ikna edemezsin.
10 kişi yazmışsınız bu ekibi toplamak ücretsiz şekilde imkansız diyorum 10 değil 5 kişi bile toplamak imkansız.
Siz beta olarak girişi yapmalısınız buna da para harcamalı daha sonra ortak aramalısınız.
Bu şekilde giriş yapmaya çalışmaktan vazgeç diyorum zaman önemlidir zamanını enerjini daha efektif harca şuan değil zamanı gelince anlarsın ne dediğimi