%10 neye göre %10 der o işi yapan.
o nedenle bahsettiğin şekilde olmaz 10 kişi ile uğraşmak projeden daha çok yorar.
bu sevdadan vazgeç derim ama parasıyla işleri yaptırabilecek gücün varsa o şekilde başlaman doğru olacaktır.
Hocam siz oranlara takılmışsınız bunlar örnek amaçlı verilmiş rakamlar. Proje hayata geçmediği ve kimse ile görüşülmediği için üstün körü söylenen rakamlar. Ayrıca bu bir sevda da değil bir plan-program. Bir insanın burada sen bu işten vazgeç demesiyle vazgeçilecek bir şey değil. Sizde kesinlikle bir insana bu şekilde yaklaşmayın ve hevesini kırmaya çalışmayın. Eğer bu iş ile uğraştıysanız yaptığınız yanlışları ve doğruları aktarın bırakın işi yapmak ve ya yapmamak kişiye kalsın.
Proje büyük bir proje olduğundan yapılan her işe finansman sağlamak kolay iş değil. Ayrıca başta da belirttim; insanlar işçi sıfatı ile iş yapınca yaptıkları işi %100 verim ile yapmıyorlar. Ben burada ortaklıktan çok işin kalitesine önem veriyorum. İşini güzel yapan, işini güzel pazarlayan ve arz-talep dengesini bilen kişinin başarısız olma ihtimali yok denecek kadar az.