Hocam düşüncelerimi kisa bir sekilde yazdim dini açıdan düşüncemi hiç yazmadım bile bilimin yanlışları var diyorsunuz merak etim hangi konuda? Fizik olarak ta ben metafizik yazdım kuantum değil.
Selam olsun,
Dini açıdan düşüncenizi yazdınız. ( din konusunda ne kadar inanmayı istesemde çok fazla konuda yanlışlar var buda beni inancımı sorgulamaya yitiyor. )
Bu konuda yazdığınız için konusunu ettim yoksa kimsenin inancı inançsızlığı benim konu edeceğim bir mevzu değildir.
Siz metafizik yazmışsınız ben daha ileriye götürüp birbirine daha zıt fizik ve kuantum mekaniği örneğini verdim.
Bilimin yanlışları var yazmadım.
müspet bilim açısından yanlışlarla dolu aparatların var olabilirliğini soğumadan düşünüyorsunuz. cümlesinde yanlışlarla dolu olan şey müspet bilim değil olabilirliğini sorguladığınız aparatlardır demek istemişim.
Olabilirliğini sorguladığınız aparatlar: Metafizik, frekans, astral yada çekim yasası...
Yanlışlarla dolu olan bu bahsettiklerinizdir, bilimin yanlışları yok mu diye soruyorsunuz eğer elbette vardır bilim zaten yanlışlama üzerine gelişir.