Allah diyorki biz isteseydik tüm insanlar ibadet ederdi,Ama Allah zombi kullar istemiyor,sorgulayan araştırıp inanan kullar istiyor, bu sana yanlış gibi gelebilir ama doğrusu nedir diye inançla araştırman gerekiyor,Allah Sizi biz yaratık diye 124 bin peygamber göndermiş,ben yarattım diyor,kıyamete geldik hala Allahın varlığını sorguluyoruz,124 bin peygamberin kaçı yalan olabilir,kaçı insanları dinle uyutmak için uydurulmuş olabilir,ataistlerin yazdığı kitapları okursanız doğru yolu bulamazsınız,Allahın varlığını sorgulamadan kafamızdaki takılanlar neyse inançla cevaplar bulmalıyız,emin olun inançla cevaplar aradığınızda pat cat diye cevaplar karşınıza kendiliğinden çıkar,ayrıca inanmayan arkadaşlar için çok üzülüyorum ve çoğunun ağzının bozuk olduğunu görüyorum,mesela Adam Allaha inamıyor ama 24 saat ona savaş açmış tweetrda Allahın gönderdiği Peygamberle Kitapla dalga geçip duruyor,mesela inanmıyorsun inanmadığın bir yaratıcı ile neden bukadar uğraşıyorsun cevap ortada çünkü arayış içinde
Neyse Allah herkese inanç nasip etsin
Son Olarak
Bir gün Mutfakta Müslüm baba yarım saat portakala kilitlenmiş inceliyormuş
Muhterem nur eşi Yeter artık müslüm ne çok baktın portakala diyor
Müslüm Babada baksana Muhterem Allah bizim için sulu tatlı meyve yaratmış kolay yiyebilelim diyede incecik zardan dilimler yapmış
Yani inanmak istiyorsan 50 bin tane ispat var,
inanmayan arkadaşlar portakalın dilimlerini düşünün kim yapmış bu dilimleri
Hepimiz Günahlar işliyoruz kusursuz değiliz Töğbe ediyoruz Allah affediyor,Allah sizede ölmeden iman nasip etsin

not hocam inancını sorguluyorsun bukadar uzun senin için yazdım sakın öyle bir hataya düşme