Gece gece yine kafamda yine düşünceler acaba hepimiz kandırılıyoruz mu? Frekans, çekim yasası, metafizik, astral seyahat bunlar acaba gerçekten doğru mu? Öncelikle hiç bu konulara inanmayan birisiyim ama bazen kafama takılmıyorda değil din konusunda ne kadar inanmayı istesemde çok fazla konuda yanlışlar var buda beni inancımı sorgulamaya yitiyor.
Bu konularda tecrübeli daha önce araştirmış biri var ise lütfen bişeyler yazsın.
Öncelikle nikola abimizin şöyle bir sözünü ekleyim.
Herkesin bildiği çizgi film simpsons kehanetleri ile sosyal medya da sürekli gündeme geliyor beni de çok şaşırtıyor kobe bryant helikopter ölümü, tarihli elizabeth ölümü, çinden gelen corona virus, tarihli trump başkan seçilmesi, en çok aklımın almadığı ise maraş depremini bilmeleri çünkü o depremi yaşadım hepsine bir şekilde sonradan yapılmiştır kurgudur gibi kelimeleri kullanbiliriz ama maraş depremine asla çünkü 8 yıl önce maraşlı sıradan biri tarafından video youtube atılıyor ve adam halen aktif bir şekilde youtube içerik üretiyor, çok ilginç
https://youtu.be/IStQkoAfVQE?si=cyc7J7nbFNNSHvYD
Ve simpsons yaratıcısı mason üyesi olduğu söyleniyor blliyorum bunlar internet çok popüler ve çok izlenen video konuları fakat cidden gerçek olabilirler mi? Bizi evrim ve bilim ayağına benim gibi gençleri dinden çıkarıp kendilerin kurduğu kaptalist sisteme daha iyi köleler mi hazırlıyorlar.
Bu konulardan bilgi sahibi olanlar varsa lütfen beni adınlatsın.