İşlemcinin bellek düşük gibi geldi biraz. Harici iyi hocam. Hayırlı olsun.
Bana da hocam, işlemciyi 2-3 seneye değişirim diye düşünüyorum. 2-3 sene her türlü idare eder günümüzü diye düşündüm.
güzel sistem ama bir tık pahalı geldi bana
benim fikrim hocam yayın açmayacaksanız veya ağır bir iş yapmayacaksanız bu kadar yükseğe gerek yok 3 serisi ideal
hocam tüm sistem toplama ve hazır sistem sitelerini gezdim. 4070 SUPER ekran kartlı sistemler 39 dan başlıyor ama anakartları leş, SSD leri 500 gb falan, onları yükseltince onlar da 50 bin oluyor.
Dediğiniz gibi ben de kendime bu kadar yüksek bir sisteme gerek var mı dedim ama 2k da oyun oynamak istiyorsanız 4070 S şart dediler. Her şey burada başladı

bir de ben sistem aldığımda 7-8 sene kullanıyorum hocam. Biraz geleceğe yönelik de olsun istedim.
çok fazla competetive değilseniz yeterli hocam size. İmkanınız olduğunda değişirsiniz gerekli parçaları acelesi yok. Fiyat bir tık pahalı gibi geldi ama iki ay önce bundan bir tık yüksek bir sistem dizdim diyebilirim 32k tutmuştu 240hz monitör dahil 37kydı
Fiyatlar çok arttı hocam maalesef. 1 aydır takip ediyorum, eklenen ürünlere bakıyorum falan, 4070s olsun, işlemci en az 13.nesil olsun ve ssd yazma hızı boyutu yüksek olsun dediğinizde bir de iyi bir anakart eklerseniz 45-50 bin aralığı çıkıyordu hep. Almadan önce akakçeden tüm parçaları hesapladım, 46 çıktı. Onu da görünce tamam dedim aslında.
maaşallah hocam umarım iyi günler geçirirsiniz bilgisayarınızda oldukça iyi bir sistem hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim hocam. En az 7-8 sene bu defteri kapatmak istedim bakalım