arkadaşlar üyeliğim yeni fakat üyelik almadan önce de forumdan bir kaç kişiyle iş yaptım bana mı denk geldi bilmiyorum ama iş bilmeyen adamlar iş alıyor, yapmadığı işin iadesini yapmıyor, tahsilatı hep acele şekilde almaya çalışıyorlar, buraya gönder hocam şu kadar gönder hocam şunu yapıcam hocam bunu yapıcam hocam vs vs. İş yapmaya gelince bu kadar hızlı ve ahlaklı değiller (tabi ki herkes için geçerli değil ama bi farkındalık yaratmak istedim)
Bir tane emre diye biri vardı örnek olarak çocukla meta üzerinde reklam çalışması yapılması için anlaştık (ben hakimim fakat vakit ayıramıyorum)
elemana iki aylık ücreti de gönderdim epey bir ilgili alakalı görünce dedim kazansın motive olsun. Sonra ne yaptı? ads panelini bile doğru kullanmadan giriş seviyesi amatörün amatörü bi reklam kurgusu ve 50-60tl cpc olacak kadar berbat bir içerikle işe başladı ve hala iyi sonuç alacağına inanıyordu. Dedim ilk ayın ücreti senin olsun diğer ayı gönder zaten çalışmadık. (ilk ayı da çalışmadık 2 gün falan çalıştık yine de zorlamadım. Ne yaptı eleman peki? Çok çalıştım hedef kitle topladık reklam artık başladı falan filan diyip paranın üstüne yattı. Aylık bütçelerimizi de söylediğimiz için muhtemelen 5-10bin tlnin peşine düşmeyiz diye düşündü düşmedik de zaten.
Neyse arkadaşlar. Böyle tiplere çok rast geliyorum sanırım memleket berbat bi halde